Un magazin BETON dedicat pardoselilor: >>> Gasesti tot ce ai nevoie

Fibrocev Fibra metalica cu ciocuri, lipita

80x60 (0.75mm x 60 mm)
TVA inclus in pret 
Cod Produs: C498 Ai nevoie de ajutor? 0735.529.521 / 0733.077.400
  • Descriere
Lungime 60mm
Diametru 0.75mm

Descoperiți inovația în domeniul armarii betonului, o tehnologie revoluționară care transformă modul în care consolidăm structurile. Fibra de armare cu ciocuri, lipită, de dimensiune 0.75 mm x 60 mm, aduce o performanță excepțională și durabilitate, ducând nivelul rezistenței betonului la noi culmi datorită armarii 3D ( fibra se disperseaza in toata masa betonului, uniform).

Aceste fibre de armare 3D de ultimă generație oferă o soluție completă și eficientă pentru a spori calitatea construcțiilor dumneavoastră. Prin aderența sa perfectă la beton, această fibră îmbunătățește rezistența și capacitatea de absorbție a șocurilor. Indiferent dacă vă concentrați pe proiecte rezidențiale sau comerciale, alegând această fibră de armare, investiți în siguranță și performanță de top.

Aceasta este evoluția în consolidarea betonului, o modalitate prin care vă puteți construi viitorul, pas cu pas. Descoperiți puterea acestor fibre inovatoare și asigurați armarea necesară pentru fiecare pardosela din beton pe care o construiți.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!