Un magazin BETON dedicat pardoselilor: >>> Gasesti tot ce ai nevoie

Rosturi metalice

Afiseaza: 1-6 din 6 produse

 Filtre
Descoperă gama noastră de rosturi metalice special concepute pentru a asigura o gestionare eficientă a dilatărilor și contracțiilor naturale în pardoseli. Oferind soluții durabile și fiabile, rosturile metalice sunt esențiale pentru a preveni apariția fisurilor și denivelărilor inestetice în pardoseli din beton sau alte suprafețe pavate.

1. Rosturi liniare / drepte: Aceste rosturi sunt utilizate pentru a crea o linie dreaptă sau uniformă în pardoseală, permițând dilatarea și contracția naturală a materialelor. Acestea sunt potrivite pentru proiectele care necesită o abordare simplă și dreaptă, cum ar fi în încăperi de dimensiuni regulate sau zone cu suprafețe mari.

2. Rosturi sinusoidale / sinus: Aceste rosturi au o formă sinusoidală, adică cu un aspect ondulat sau în formă de val. Ele oferă o abordare estetică și mai puțin vizibilă în comparație cu rosturile liniare, ceea ce le face potrivite pentru proiectele unde se dorește să se reducă impactul vizual al rosturilor în pardoseală. În plus, forma sinusoidală poate ajuta la dispersarea presiunii și mișcărilor într-un mod mai uniform.

3. Rosturi pentru reparații: Aceste rosturi sunt utilizate în special pentru a repara sau înlocui rosturile deteriorate sau uzate în pardoselile existente. Ele sunt concepute să ofere o soluție eficientă pentru întreținerea și menținerea calității pardoselii în cazul în care rosturile inițiale necesită reparații sau înlocuiri.

Fiecare tip de rost metalic are caracteristici și avantaje specifice, iar alegerea potrivită depinde de designul și scopul proiectului, precum și de condițiile de mediu în care pardoseala va fi utilizată. Este important să se evalueze cerințele și să se opteze pentru rosturile potrivite pentru a asigura o performanță optimă și o durabilitate de lungă durată a pardoselii. 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!