Un magazin BETON dedicat pardoselilor: >>> Gasesti tot ce ai nevoie

Rost metalic clasic / liniar

Cod Produs: C357 Ai nevoie de ajutor? 0735.529.521 / 0733.077.400
  • Descriere
  • Video (2)

Descriere:
Acest sistem este conceput pentru a crea rosturi de dilatare pentru pardoselile industriale. Rosturile de dilatare din oțel, prin construcția lor unică, se folosesc in primul rand ca un cofraj, dar cel mai important, aceste rosturi asigură marginile pardoselii la îmbinarea de dilatare.
Aceste rosturi resprezinta o solutie de durata si protectia a pardoselilor datorita elementelor de ancorare plasae într-un plastic special conceput, elemente care permit o mișcare orizontală liberă și împiedică mișcările verticale care pot sa apara. Elementele din plastic sunt prevăzute cu întărituri corespunzătoare, care le protejează împotriva deformării cauzate de presiunea din beton (chiar și atunci când pardoseala este foarte groasă).

Rosturile metalice sunt montate în plăcile clasice de beton, pentru a compensa mișcările cauzate de dilatare. Este un lucru stiu ca plăcile de beton sunt expuse la presiuni interne și externe. Deteriorarea se produce în special la marginile plăcilor, la conexiunea a doua palci de beton nou/vechi sau in zona taierii rosturilor de dilatare. Conectarea plăcilor din pardoseală trebuie să compenseze mișcările orizontale comune (perpendiculare și paralele cu articulația de dilatare) care sunt de obicei cauzate de expansiunea termică și de contracția betonului.

În același timp, conexiunea trebuie să blocheze mișcările verticale și curbarea reciprocă a elementelor de podea, care este o consecință a traficului, a încărcăturilor grele și a presiunii terasamentului uneori inegal.

Aceste rosturi clasice permit miscari dupa cum urmeaza:

dimensiunea diblului 180x120x8mm ± 15mm paralel și ± 20mm perpendicular

dimensiunea dibului 180x140x10mm ± 20mm paralel și ± 30mm perpendicular
 

Rosturile metalice asigură o distribuție uniformă a sarcinilor între plăcile pardoselilor prin prevenirea tensiunilor locale excesive. Profilele de extindere ajută la eliminarea motivului principal al fisurilor necontrolate din pardoseala si fac ca pardoseala să reziste mai mult in timp și îmbunătățesc confortul din timpul utilizarii.


Numărul si pozitionarea rosturilor de dilatare ar trebui să permită împărțirea pardoselii în suprafete obișnuite, cu o formă similară unui pătrat de până la 1000 mp, un aspect foarte eficient. Rosturile ar trebui să fie montate la o distanță nu mai mare de 45-50m intre ele. Sistemul este complet, ușor de instalat și de pregătit pentru aplicare, tot ce trebuie să faceți este să amplasați profilele la locul de instalare și să le îmbinați fără uneltespeciale, folosind șuruburi cu piulițe tip aripioare furnizate impreua cu rostul metalic.

Specificatii:

Posibilitatea de a folosi bare plate de dimensiune 6x40mm, 8x40mm sau 10x40mm

Posibilitatea de a pregăti top-ul din oțel zincat sau din oțel inoxidabil

Suprafață foarte mare a diblurilor de oțel

Spațiu standard între dibluri 600mm (5D sau 5 dibluri)

Posibilitatea de a folosi mai multe dibluri pe o lungime de rost (6D, 7D) pentru a crește sarcinile maxime

Oțel standard de calitate superioară S355

Suruburi din plactic Metric10 care oferă posibilitatea miscarilor si deschiderea ulterioara a rosturilor

Capac din plastic ABS foarte rezistent

Pentru detalii suplimentare si oferta de pret foloseste formularul de contact.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!