Un magazin BETON dedicat pardoselilor: >>> Gasesti tot ce ai nevoie

Rost reparatii tip sinus

Cod Produs: C359 Ai nevoie de ajutor? 0735.529.521 / 0733.077.400
  • Descriere
  • Video (2)

Rosturile metalice destinate reparatiilor, tip Sinus, sunt profile metalcie pentru reparatii concepute pentru pardoselile fisurate, sau acolo unde rosturile clasice, rosturile taiate, s-au deterioratsi au cauzat deteriorarea pardoselii in imediata apropiere rostului . Construcția sinusoidală asigură mișcarea in două directii, care împiedică fisurarea adâncă a pardoselilor.

Datorită construcției unice și a materialelor de cea mai bună calitate, aceste rosturi oferă senzația de pardoseala continua in momentul in care exista trafic intre doua placi de beton unde se fixeaza acest rost metalic.

Rosturile metalice tip sinus,destinate reparatiilor, daca sunt instalate corespunzător elimină daunele existente și previn aparitia unor daune suplimentare. Utilizarea acestor profile Sinus minimizează costurile de operare. Acestea reduc aparitia unor probleme cum ar fi deteriorarea rotilor la lizele electrice, sau a motostivuitoarelor sau a altor echipamentelor de încărcare. De asemenea se elimina problemele de distrugere a mărfurilor din cauza șocurilor.

Lungime standard = 2,4 metri.

Pentru detalii suplimentare si oferta de pret foloseste formularul de contact.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!