Un magazin BETON dedicat pardoselilor: >>> Gasesti tot ce ai nevoie

Ghidul esential pentru utilizare a snurului PVC pentru dilatatii in beton

Ghidul esential pentru utilizare a snurului PVC pentru dilatatii in beton


Dilatațiile în beton joacă un rol crucial în asigurarea longevității și durabilității pardoselilor de beton. Aceste rosturi permit mișcarea și contracția naturală a betonului cauzata de schimbările de temperatură, tasare și alți factori. O soluție eficientă pentru crearea și menținerea acestor dilatații este utilizarea snurului  PVC. În acest articol, vom explora ce sunt snururile din benzi PVC, cum să le folosim și de ce sunt o alegere valoroasă pentru dilatațiile în beton.

Ce este snurul PVC?

Snurul PVC, cunoscut și sub denumirea de banda PVC sau snur de dilatare, este o bada flexibila fabricat din material de policlorură de vinil (PVC) de înaltă calitate. Aceste snururi PVC sunt concepute special pentru a crea o etanșeitate la apă în cadrul dilatațiilor din beton si sunt disponibile în diverse forme și dimensiuni, permițându-le să se adapteze la diferite cerințe de proiect.
 

Cum să utilizați snurul PVC: Un Ghid Pas cu Pas

 1. Pregătiți rosturile: Înainte de instalarea snurului PVC, asigurați-vă că rosturi din beton este curat, uscat și fără reziduuri. Eliminați orice particule, praf sau snur mai vechi.

 2. Selectați snurul PVC potrivit: Alegeți un snur PVC care se potrivește ca dimensiune și tip cu rosturl din beton. Aceste snururi sunt disponibile în diferite profile, inclusiv cu bulb central, plate și striate, pentru a se potrivi diferitelor aplicații.

 3. Introduceți Banda din PVC: Plasați cu atenție snurul din PVC în dilatație, asigurându-vă că se fixeaza corespunzator in adancimea rostului. Aplicați o ușoară presiune pentru a ajuta la inchidere. Puteti folosi caruciorul pentru introdus snurul PVC.

 4. Etanșați Capetele: Etanșați capetele snurului PVC cu adeziv suplimentar pentru a preveni infiltrarea apei. Asigurați-vă că nu există goluri sau deschideri la capetele rostului.
   

De ce să utilizați snurul PVC pentru rosturile din beton?

 1. Etanșeitate la Apă: Snurul PVC oferă o barieră eficientă împotriva infiltrării apei, prevenind deteriorarea betonului și a armaturii.

 2. Flexibilitate: Aceste benzi sunt flexibile și pot să se adapteze mișcării și contracției naturale a betonului fără a compromite integritatea lor.

 3. Durabilitate: Snurul PVC este rezistent la coroziune, substanțe chimice și expunere la UV, asigurând performanță pe termen lung în diferite medii.

 4. Ușurința de Instalare: Este relativ ușor de instalat, reducând costurile de muncă și timpul de lucru.

 5. Eficiență din Punct de Vedere al Costurilor: Snurul PVC oferă o soluție rentabilă în comparație cu alte materiale pentru rosturile din beton.

În concluzie,snurul PVC reprezintă o alegere excelentă pentru crearea și menținerea dilatațiilor în beton. Capacitatea lor de etanșeitate la apă, flexibilitatea, durabilitatea, ușurința de instalare și eficiența din punct de vedere al costurilor le fac o adăugire valoroasă la orice proiect de construcție. Prin urmarea procedurilor corecte de instalare, puteți asigura că pardoselile dvs. din beton rămân solide și rezistente de-a lungul anilor.

 

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!