Un magazin BETON dedicat pardoselilor: >>> Gasesti tot ce ai nevoie

Apse Covor de piatra cu rasina poliuretanica

Culoare: Verona
Cod Produs: C691 Ai nevoie de ajutor? 0735.529.521 / 0733.077.400
 • Descriere
 • Video (2)
Podelele din piatră spălate.
podea spalata cu piatra


Piatra este cel mai solid și mai durabil material pentru pardoseli. Compania noastra va pune la dispozitie o gama de plase de constructii pentru realizarea pardoselilor din piatra, formata dintr-un amestec de componente naturale si sintetice complet gata de utilizare. Nu mai este necesar să căutați culoarea corectă a plăcilor, să faceți pregătirea laborioasă a șapei și să așteptați mult pentru a obține o pardoseală gata de utilizare: plasele moderne de construcție vă permit să aplicați pardoseli din piatră cu ușurință și fără costuri suplimentare.

Avantajele pardoselilor spălate cu piatră

Podelele din piatră sunt considerate a fi cele mai rezistente. Caracteristicile lor de calitate sunt capabile să-i satisfacă chiar și pe cei mai pretențioși clienți: durabilitatea lor și capacitatea de a rezista la abraziune și stres mecanic îi fac mai solide și mai fiabile.

Pardoselile din piatra pot fi aplicate in orice incapere, pe orice suprafata din curte, pe terasa, in apartament si birou, oriunde doriti. Pardoselile din piatră sunt ideale pentru locurile cu trafic pietonal continuu sau încărcături grele. Ele tolerează schimbările bruște de temperatură și agenții atmosferici, ceea ce le face esențiale pentru exterior. Pardoselile din piatră APSE pot fi realizate folosind orice culoare, textură și efect decorativ, fără nicio limită la soluțiile de design interior. Pardoselile din piatră nu necesită întreținere și lustruire frecventă și își păstrează strălucirea și farmecul pentru o lungă perioadă de timp. În plus, sunt ușor de curățat. Folosește săpun și apă caldă și podeaua ta va străluci din nou cu culorile sale originale.

APSE pardoseli spalate cu piatra

Pardoselile Poliglass Mono - spălate cu piatră sunt solide și durabile, rezistente la razele UV, umiditate și precipitații și nu își schimbă proprietățile nici la temperaturi scăzute. Datorită liantului poliuretan alifatic monocomponent, acestea pot fi folosite cu ușurință ca acoperiri pentru exterior, în curți, deoarece sunt compatibile cu sistemele de drenaj.

Addimix Color este o plasă de ciment, vopsea, componente speciale, aditivi și fibre sintetice create pentru acoperiri cu piatră. Cu ajutorul lui este posibil să se creeze o pardoseală de piatră care va rezista mulți ani fără a-și pierde aspectul. Vă rugăm să vizitați secțiunea Produse pentru a obține mai multe informații despre particularitățile pardoselilor din piatră.

DESCRIERE
POLIGLASS MONO este un liant poliuretanic transparent, monocomponent, neîngălbenit, cu efect lucios. Reacționează cu umiditatea aerului pentru a forma o peliculă cu rezistență excelentă la abraziune și rezistență bună la agenții atmosferici.
DOMENIILE DE UTILIZARE
POLIGLASS MONO se folosește în amestec cu granule naturale de diferite dimensiuni pentru a obține pardoseli decorative care nu îngălbenesc, au elasticitate medie, sunt rezistente la uzură și au caracteristici anti-alunecare, precum:
 • Balcoane, terase;
 • Portice, scari exterioare;
 • Alei, coridoare:
AMBALARE
3 kg - 5 kg în cutii metalice
CONSUM

Aproximativ 1 kg/m2 pe centimetru de grosime
CARACTERISTICI SI BENEFICII
 • Nu necesită demolare;
 • Fără substanțe nocive pentru mediu;
 • Combinații infinite de culori;
 • Pardoseli urbane potrivite pentru pietoni sau bicicliști, chiar și pentru trafic intens;
 • Sistem de pardoseli exterioare 100% drenant;
 • Acoperirile realizate cu POLIGLASS MONO nu prezinta nicio tendinta de ingalbenire, sunt rezistente la abraziune si trafic pietonal;
 • Au aderenta mare, rezistenta la uzura si duritate mare a suprafetei;
 • Absența îngălbenirii și rezistență la razele UV;
 • Aplicabil de la +1 O OC la +30 0 C.
CERTIFICARI
Sistem de management al calitatii certificat ISO 9001 (Certificat Nr. IT.17.0227.Ol .QMS).
APSE Srl este membru activ al CONPAVIPER.
     CERTIFIED               EN 13813
PREGĂTIREA SUBSTRATULUI
Substraturile de acoperit trebuie să fie sănătoase, uscate, lipsite de piese libere, praf, murdărie, grăsimi, ulei și orice alt material care ar putea compromite aderența produsului la suport. Este întotdeauna necesar, înainte de a efectua tratament, efectuați șlefuire atentă, urmată de aspirarea prafului rezultat.
PREGĂTIREA PRODUSULUI
Produsul este monocomponent și gata de utilizare.
Se amestecă agregatele cu un procent între 4% și 6% rășină, în funcție de dimensiunea acestora (4% pentru pietricica de 2/4 mm și 6% pentru pietricica de 1/2 mm). The agregatele trebuie să fie uscate și curate. Mixer cu burghiu electric la viteză mică timp de câteva minute, până la omogenizare completă.
Amestecați numai cantitățile care pot fi utilizate în timpul maxim de lucrabilitate.
PROCEDURA DE APLICARE
Pentru a crește aderența stratului de acoperire la suport, aplicați un strat de rulou de PAVINRESIN MONO sau POLIGLASS MONO PRIMER (consultați fișele tehnice relevante). Întinde, nivelează, compact și neted cu o spatulă netedă, având grijă să păstrați suprafața spatulei umedă cu solvent DILUPOL.
Aplicați produsul Ia temperaturi între +5 0 C și +30 0 C.
APLICAREA FINISAJULUI

Dacă este necesar, consolidați în continuare șapa obținută. Aplicati
POLIGLASS MONO diluat cu DILUPOL de la 40 la 50% din greutate, avand grija sa descarcati bine rola pe plasa inainte de aplicare.
MATURAREA
Timpul de întărire al unui strat de POLIGLAS MONO este influențat de temperatura ambiantă Pentru timpii de uscare și întărire (la 200 C), consultați tabelul de mai jos.
Timp de lucrabilitate 30 minute
Ora de începere a setarii 2 ore
+10 0
C: < 48 ore
Timp maxim de acoperire +20 0 C: < 24 ore
Posibilitate de mers pe jos 24 de ore
AVERTIZĂRI
 • Nu aplicati direct pe suprafete foarte absorbante sau umede;
 • Nu aplicati produsul in grosimi mari de mână;
 • Dacă este necesar, consolidați în continuare sapa obtinuta se aplica POLIGLASS MONO diluat cu DILUPOL de la 40 la 50% din greutate, avand grija sa se descarce bine rola pe plasa inainte de aplicare.

CURĂȚAREA Uneltelor
Echipamentul utilizat pentru prepararea și aplicarea POLIGLASS MONO trebuie curățat imediat după utilizare cu DILUEPOL. După ce produsul s-a întărit, îndepărtarea se poate face numai mecanic.
SĂNĂTATE Șl SIGURANȚĂ
Pentru informații despre standardele de siguranță, indicații de pericol și sfaturi de precauție, vă rugăm să consultați cea mai recentă fișă cu date de securitate, solicitând-o la: laboratory@apsebg.it
DEPOZITARE
Perioada de valabilitate de peste 12 luni, daca este depozitata in ambalajul original, intr-un loc uscat si ferit de umiditate.
A se pastra la temperaturi intre +50 C si +30 0 C.
ELIMINAREA
Aruncați conținutul și/sau recipientul în conformitate cu reglementările locale.
DATE TEHNICE PRODUS
CARACTERISTICI FIZICE la +20 0 C
CARACTERISTICĂ REGLEMENTAREA RE ULTATELOR
Stare   Lichid
Culoarea rășinii   Transparent
Culoarea aluatului   Dupa tipul de agragate utilizate 
Greutatea specifică a răsinii EN ISO 281 1-1 1 15 /cm3
Greutatea specifică a aluatului EN ISO 281 1-1 2 00 /cm3
Vascozitate
PERFORMANȚA PRODUSULUI ÎN FUNCȚIONARE
EN 8490 3000±750 c s
CARACTERISTICĂ REGULAMENT REZULTAT
Alungire Ia rupere EN ISO 527-1 150%

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!