Un magazin BETON dedicat pardoselilor: >>> Gasesti tot ce ai nevoie

Ce este pardoseala din beton elicopterizat (și in ce conditii este utila)?

Ce este pardoseala din beton elicopterizat (și in ce conditii este utila)?


Betonul elicopterizat este adesea considerat atât din punct de vedere estetic, cât și din perspectivă practică. Se remarcă prin duritatea sa și ușurința în întreținere, fiind alegerea ideală pentru diverse aplicații.

Mai jos enumerăm și alte beneficii ale pardoselilor din beton elicopterizat:

  1. Reprezintă o alternativă excelentă la pardoselile clasice acoperite cu rășini sau vopsele. Tehnica elicopterizării presupune șlefuirea mecanică a betonului proaspăt, tratat în prealabil cu un cuarț întăritor la suprafață, rezultând o suprafață netezită și strălucitoare.

  2. Datorită finisajului neted, pardoselile elicopterizate sunt mai rezistente la apariția fisurilor. Acestea sunt și impermeabile, oferind o protecție sporită împotriva șocurilor.

  3. Perfect adaptate traficului intens, rezistă fără probleme la vehiculele grele, cum ar fi motostivuitoarele. Suprafața nu se deteriorează ușor, iar petele pot fi îndepărtate cu ușurință.

  4. Punctele de presiune concentrate sunt mai puțin vizibile pe o pardoseală elicopterizată, necesitând astfel mai puțină întreținere pe termen lung.

  5. Pardoselile elicopterizate, realizate cu un beton potrivit, dispun de o rezistență excelentă atât la substanțele chimice, cât și la variațiile de temperatură.

  6. În ceea ce privește întreținerea, reparațiile și curățarea, aceste pardoseli nu au concurență. Aspectul lor neted și strălucitor poate fi menținut timp îndelungat, mai ales dacă se aplică un strat protector cu efect de închidere a porilor.

Alegerea betonului elicopterizat aduce numeroase avantaje evidente. Datorită rezistenței și durabilității sale, acest tip de pardoseală este ideal pentru spații cu trafic intens, cum ar fi depozite logistice, magazine sau showroom-uri. În plus, aspectul său estetic impresionant conferă un plus de eleganță și rafinament spațiului.

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!